Taktvätt i Göteborg

Varför ska man tvätta sitt tak?

Nästan alla tak får med tiden påväxt av mossa, alger och lavar, detta ger inte bara ett tråkigt utseende utan samlar även fukt vilket i längden resulterar i frostprängningar vilket gör att fukt tar sig in under det skyddande yttertaket med vattenskador och mögel som följd.

taktvatt

TAKBEHANDLING & IMPREGNERING

Efter att all mossa lav och alger tvättats bort kan vi behandla taket så att ingenting kan växa på taket, tiden är begränsad men håller 3-6 år beroende på yttre förutsättningar. Vi kan även impregnera pannorna så att en ny vattenavvisande yta bildas, denna håller i upp till 10 år.

Taktvatt

SÅ GÅR EN TAKTVÄTT TILL

Vi börjar alltid med en kontroll av taket och byter ut trasiga pannor Vi högtryckstvättar taket med rent vatten. Vi spolar därefter ur hängrännor och stuprör, eventuellt nedstänkt fasad, fönster, altan och garageuppfart spolas naturligtvis också av. Resultaten syns omgående, ett rent och snyggt tak!

takrengoring

ÄR TAKET I FÖR DÅLIGT SKICK FÖR ATT TVÄTTA?

Vi börjar alltid med en kontroll av takets skick, skulle taket vara i så dåligt skick att det ej går att tvätta eller behandla avbryter vi och kontaktar kunden. Ni betalar då ingenting. Det är inte ofta det händer men man måste vara medveten om att alla tak inte är i tillräckligt bra skick för en rengöring.

VI TVÄTTAR INTE BARA TAK!

Vi tvättar nästan allt! Tak, fasader, altaner, murar, staket, terrasser och stenläggningar mm.